Koloni 9:

 

Koloni 9 har eksisteret siden januar 2010. På kolonien går der p.t. 10 drenge i alderen fra 13-15 år. Koloni 9 er et sted, hvor vi sætter pris på fællesskabet og på at skabe rammerne i fællesskab.

Koloni 9 afholder koloniweekend på Sofielyst to gange om måneden, og derudover holder kolonien vinterferie og sommerferie på 2 X 10 dage. På koloniferierne har vi mulighed for både at komme i sommerhus ved Gudmindrup, tage på vores ødegård i Sverige, som er meget populært, eller blive i de vante omgivelser på Sofielyst.

 

På Koloni 9 er rammerne således, at den almene pædagogik er opbygget omkring procesorienteret pædagogik. Dvs. at personalet prøver at involvere alle kolonister i diverse opgaver såsom madlavning, forberedelse til ture og planlægning af kommende kolonier. Målet med denne form for pædagogik er, at den enkelte kolonist får ejerskab i weekendens projekter, samt deltager og er medskaber i/af det samlede fællesskab på Koloni.

Yderligere kendetegner Koloni 9 sig ved, at vi ofte er på ture sammen rundt omkring. Weekenderne og ferierne fyldes med udflugter til svømmehallen, boldspil på fodboldbanen, cykling i hallen og på cykelbanen, bræt- og kortspils-konkurrencer, dåseskjul og mange andre aktiviteter. Der er naturligvis også plads til bare at hygge og slappe af med eksempelvis Ipad eller playstation på bestemte tidspunkter. 

 


Jeppe Christensen:

Jeppe er afdelings på koloni 9 og har været det siden oktober 2015. Jeppe har også været afdelingsleder på koloni 8, og startede ud som medhjælper på koloni. Dette giver efterhånden Jeppe et par koloni-år på bagen, som er med til at styrke Jeppes arbejde med drengene på koloni. Jeppe er uddannet lærer, men arbejder som fuldtidskolonist. Han arbejder hårdt for at planlægge aktiviteterne til en weekend, så drengene på koloni, både får mulighed for at hygge sig i de rammer som koloni tilbyder, men så drengene også får oplevelser, som ligger ud over det sædvanlige. Jeppe elsker at komme på koloni og glæder sig altid til næste weekend!

 

Stig Brask


.
 
 

Afd.leder Jeppe Christensen

Mail : jepkoloni@gmail.com

Tlf : 30298871

ADRESSE

FONDEN KOLONI
Holbæk Landevej 42

4350 Ugerløse
mail.koloni@gmail.com

Tlf.:  +45 21722996 (Rune Backs, leder)

Tlf.: +45 53535278 (Magnus Zøylner)

SIKKERMAIL via CVR- Nr.

CVR : 26909724

scaniro_groen_smiley.jpg

Kontor/administration

tirsdag og torsdag

Kl. 9.30-12.00

Kl. 12.30-14.00

Tlf.: 59161907

Mail administration/bogholderi :

 

Henriette Bagge, driftskoordinator

hbkoloni@gmail.com

Susanne Lendal , bogholder

susanne@regstrupbogholderi.dk

 

 

Her finder du os