Koloni 8

Koloni 8 har eksisteret siden maj 2013 og består af 9 drenge i alderen 9-16 år.
Kolonien er en lege- og udelivskoloni.

Målgruppe:

Koloni 8 er for drenge diagnosticeret inden for autismespektret, ADHD, Tourettes- og Aspergers syndrom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Koloni 8 afholder koloniweekend på Sofielyst én gang om måneden og derudover en længere sommerferie i Sverige. Nogle weekender tilbringes i sommerhus i Nordvestsjælland.


Koloni 8 – sjove aktiviteter og masser af hygge.

Den almene pædagogik er anerkendende og procesorienteret og bygger desuden på principperne for Low Arousel. Der lægges stor vægt på fællesskabet og hensynet til hinanden.
Personalet arbejder målrettet for at motivere og involvere alle drenge i diverse aktiviteter som fx madlavning, ture i svømmehallen, skovture, bræt- og kortspil, dåseskjul, rundbold og meget mere.

 

Generelt er aktivitetsniveauet højt, men der er naturligvis også plads til at hygge og slappe af med eksempelvis en film, Ipad eller Playstation i begrænsede tidsrammer.
Der skabes rig mulighed for at alle drenge kan få succesoplevelser og skabe venskaber. Målet er at den enkelte kolonist føler ejerskab for weekendens projekter og aktiviteter og derigennem oplever en grundlæggende anerkendelse af den man er og hvad man kan bidrage med.

 

 

Voksne tilknyttet koloni 8.
 

Lasse:Er uddannet folkeskolelærer med fokusområdet Specialpædagogik. Lasse har været tilknyttet Koloni siden 2010. Han har fungeret som afdelingsleder siden 2013. Lasses store passion er fodbold og fiskeri. Yderligt er Lasse lidt af en handyman, og kan bygge det meste med træ. Eksempelvis, huler, gynger, fælder og lignende.

Anna er uddannet sygeplejerske og har arbejdet på Koloni siden 2019. 

Anna er god til at give den gas på kolonicyklen og holder meget af at tilberede lækker og sund kost på Koloni. 

Anna er en god historiefortæller og læser ofte godnathistorier for drengene på Koloni 8.

 

Christian er uddannet pædagog og har arbejdet på Koloni siden 2019. 

Christian har en livlig fantasi og en god portion humor, der gør ham til én af de bedste rollespilsvoksne på Koloni. 

Christian interesserer sig også meget for forskellige arkadespil og er god til at snakke med når drengene vil vide mere om computerspil

 

Kontakt Koloni 8:

Afd. Leder Lasse Lykke Juhl

Tlf : 50568099