top of page

 

Koloni 6
 
Koloni 6 startede i 2007. Vi er 3 voksne og 9 børn. Det er alle drenge pt. i alderen 9-17 år.


Målgruppe

Koloni 6 er en koloni for børn og unge med ADHD, Tourettes syndrom, og autismespektrum forstyrrelser.
Vi er sammen 86 dage om året, fordelt på ulige weekender samt to lange ferier. Den ene ferie i Påsken, den anden i sommerferien.
Her nyder vi sammen de fantastiske omgivelser som koloni tilbyder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekenderne


Vi har en bred vifte af mulige aktiviteter i løbet af weekenderne. Det kan være alt lige fra rollelege, træværksted, flyve med drage, lave bålsysler, tage i svømmehal og spille boldspil.
Der bliver selvfølgelig også tid til ”hygge”, som er et af grundelementerne på Koloni 6. Dette gør vi bl.a. over vores hjemmelavede økologiske mad, eller ved at tegne, male, bygge drager, eller slapper af foran tv’et, ved spillemaskinen, eller ved at tage i biografen.
Koloni 6 er et sted hvor der er plads til alle og hvor vi ser hinandens forskellighed som en styrke. Vi bestræber på at koloni 6 skal være et fristed for vores kolonister.
 
Voksne tilknyttet Koloni 6

Morten er 46 år og uddannet pædagog. Han er startet i Koloni 6 i 2016. Morten har, sammen med Lene og Jonas, ansvaret for kosten/køkkenet på koloni 6, og ud over det deltager han også i det pædagogiske arbejde. Morten laver fantastisk mad, som både børn og voksne virkelig nyder godt af. Morten er desuden friluftsmenneske, der kan stå for mange gode oplevelser for drengene.
  

Lene

 

Jonas
 

Afdelingsleder Jesper List
  

bottom of page