Koloni 5
Koloni 5 startede for ca. 10 år siden, da behovet for koloni til børn og unge med diagnoser inden for ADHD, Tourette, og autismespektrum forstyrrelser blev ved med at stige. Koloni 5 har en tradition for, at drengene bliver på kolonien i rigtig mange år og vi har unge som har været her lige fra starten, blandet med nye ansigter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Målgruppe

Koloni 5 er en koloni for børn og unge med ADHD, Tourettes syndrom, og autismespektrum forstyrrelser. Pt. er der 10 kolonister i alderen 11-18 år og 3 voksne. På kolonien har vi udelukkende drenge.

Koloni 5 - vores weekender

Vi holder Koloni weekend på Sofielyst i de Lige uger, og derudover holder vi ferie på vores dejlige ødegård "Börsebo" i Sverige.

Koloni 5 er en Koloni i fuld bevægelse og det afspejler sig i de aktiviteter vi laver. Det kan være alt lige fra BMX, flyve med drage, bygge huler i skoven, gå/løbe turer, tage i svømmehal og spille fodbold.

Men der bliver selvfølgelig også tid til ”hygge”, som er et af grundelementerne på Koloni 5. Dette gør vi bl.a. over vores hjemmelavede økologiske mad, eller ved at tegne, male, bygge drager, eller slapper af foran tv’et, ved spillemaskinen, over en god bog eller ved at tage i biografen.

Koloni 5 er med andre ord, et sted hvor der er plads til alle og hvor vi ser hinandens forskellighed som en styrke. Vi bestræber os imod, at koloni 5 skal være et fristed for vores kolonister.

 

 

 


Voksne tilknyttet Koloni 5

Bjørn:

Bjørn er 28 år og har været tilknyttet som pædagogmedhjælper på koloni 5 i ca. 1 år. Bjørn er ved at uddanne sig til skuespiller og er en gøgler af natur. Bl.a. kan Bjørn lave næsten al fysisk aktivitet, lige fra kampsport til yoga, fodbold, klatring og rulleskøjter. Derudover er teaterlege et stort hit blandt ham og drengene.

Mette:

Mette er 49 år og har været tilknyttet koloni 5 i ca. 10 år. Mette har ansvaret for kosten/køkkenet på koloni 5, og ud over det deltager hun også i det pædagogiske arbejde. Mette ved alt om naturen og har man brug for lidt ro eller bare har lyst til at gå en tur i skoven, så er Mette altid frisk.

Derudover laver Mette fantastisk mad, som både børn og voksne på koloni 5 virkelig nyder godt af.

Magnus:

Magnus er 35 år og har været tilknyttet koloni 5 i ca 10 år. Magnus er afdelingsleder og har det overordnede ansvar for den pædagogiske linje der bliver kørt på koloni 5. Derudover deltager han på lige fod med Mette og Bjørn i det praktiske arbejde både i forhold til aktiviteter, i køkkenet og med kolonisterne. Magnus er uddannet socialpædagog med speciale i idræt, hvilket vi forsøger at indarbejde, i den pædagogiske linje. 

 

 

Afdelingsleder Magnus Zøylner

Tlf 53535278

Mail : Koloni5@gmail.com

ADRESSE

FONDEN KOLONI
Holbæk Landevej 42

4350 Ugerløse
mail.koloni@gmail.com

Tlf.:  +45 21722996 (Rune Backs, leder)

Tlf.: +45 53535278 (Magnus Zøylner)

SIKKERMAIL via CVR- Nr.

CVR : 26909724

scaniro_groen_smiley.jpg

Kontor/administration

tirsdag og torsdag

Kl. 9.30-12.00

Kl. 12.30-14.00

Tlf.: 59161907

Mail administration/bogholderi :

 

Dorte Carlsson :

dckoloni@gmail.com

Susanne Lendal

susanne@regstrupbogholderi.dk

 

 

Her finder du os