Koloni 1

 

Koloni 1 startede helt tilbage i år 2000, målet var dengang, ganske simpelt, at skabe nogle spændende rammer for vores Kolonister hver anden weekend og ferier, med vægt på venskaber, hygge, sjove aktiviteter, ro, dejlig mad, godt humør og røde kinder.

Disse tanker har vi holdt fast ved lige siden – Vi tager udgangspunkt i en weekend I hjemmelige og professionelle rammer,  hvor det fælles mål er; at have det godt, og kunne koble helt af, gøre det vi har lyst til og udvikle os - sammen med hinanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Målgruppe
Koloni 1 er en koloni for børn og unge med ADHD, Tourettes syndrom, og autismespektrum forstyrrelser. Pt. er der 10 søde kolonister i alderen 10-18 år og 4 voksne. På kolonien har vi udelukkende drenge.
 
Hyggelige, sjove og aktive weekender

 
Vores weekender tilbringer vi på vores dejlige gård Sofielyst, i Ugerløse, hver anden weekend i de lige uger. Vores sommerferier afholder vi på vores ødegård i Sverige, I det smukke Småland og vores efterårsferier i det lækre pigehus i Ugerløse.
Vi er en aktiv Koloni, der elsker at gå ture i naturen, spille computer, fiske, cykle, vildmarks-bade, køre gokart, spille brætspil og meget mere….
Der er udover det aktive ligeledes masser af tid til ro, fordybelse og ikke mindst hygge, som er et af de vigtigste elementer på Koloni1. Vi har bl.a. vores egen biograf som er perfekt til at slappe af i, efter en aktiv dag.
Vi spiser fantastisk mad, økologisk så vidt muligt, og Kolonisterne hjælper til på skift – i vores køkken er der altid godt humør, og duften af dejlig mad.
Vi respekterer og hjælper hinanden på trods af vores forskelligheder og udfordringer, ligeledes lægger vi vægt på høflighed og sobert sprog.
På Koloni 1 kan vi godt lide faste rammer og forudsigelighed, men har ikke noget imod at blive overrasket med en stor is, eller en hjemmebagt kage i ny og næ.
 
Voksne på Koloni 1
 

Thomas Hansen
Thomas er 46 år og har været tilknyttet koloni 1 siden sommeren 2013. Thomas har læst til social/special-pædagog på UCC Carlsberg Thomas startede som afdelingsleder på koloni 1 den 1 januar 2018. Thomas er også faglært skovarbejder og har stor interesse i naturen og i udeliv hvilket drengene nyder stor glæde af. Yderligt er Thomas rigtig god til at fortælle historier, hvilket ofte skaber en stor interesse for ham blandt drengene.
 
Marco Miele

 

Yula Dalberg
 

 

KONTAKT Koloni 1

 

 

 

 

 

 

                                                           

 

                                                                      Afd. Thomas Hansen (Suppe)

                                                                      Tlf : 61428832

                                                                      Mail : tnhkoloni@gmail.com

 

ADRESSE

FONDEN KOLONI
Holbæk Landevej 42

4350 Ugerløse
mail.koloni@gmail.com

Tlf.:  +45 21722996 (Rune Backs, leder)

Tlf.: +45 53535278 (Magnus Zøylner)

SIKKERMAIL via CVR- Nr.

CVR : 26909724

scaniro_groen_smiley.jpg

Kontor/administration

tirsdag og torsdag

Kl. 9.30-12.00

Kl. 12.30-14.00

Tlf.: 59161907

Mail administration/bogholderi :

 

Henriette Bagge, driftskoordinator

hbkoloni@gmail.com

Susanne Lendal , bogholder

susanne@regstrupbogholderi.dk

 

 

Her finder du os